Ronaldo Zijn Auto

Diposting pada

De vriend van ronaldo gaf aan dat het verhaal waar was. De 18 auto s van cristiano ronaldo geschreven door joris bosseloo 28 06 2016 cristiano ronaldo cr7 voor de vrienden is niet alleen een van de bekendste voetballers op deze aardbol.

Dit Zijn De Eerste Bugatti Divo S Van Klanten Autoblog Nl In 2020 Bugatti Auto

Uit zijn recente posts op instagram waarin zijn auto s regelmatig te zien zijn blijkt dat hij vooral heel blij is met de.

Ronaldo zijn auto. Wat hij koopt komt vers uit de fabriek en zodra hij er. Als ik de kans krijg zal ik. A total of 19 cars worth over 4 9 million.

Cristiano ronaldo is a professional soccer player who has set records while playing for the manchester united 2003 2009 real madrid 2009 2018 and juvent. Ronaldo heeft nooit in interviews verteld welke auto zijn favoriet is. Hij zei verder dat zijn loopbaan als voetballer meteen na die wedstrijd klaar was en dat hij inmiddels werkloos was.

Cristiano ronaldo s luxury car collection 2019maybe you want to watchdave bautista transformation from 1 to 48 years oldhttps youtu be woexrsxzu ithe u. Al zal de sterspeler daar geen seconde van wakker liggen de audi was veruit de minst spectaculaire auto in zijn garage. Als het goed is zijn de prijzen van de laptops in deze guide na black friday niet veranderd en zijn de laptops bovendien goed verkrijgbaar.

Het is met een verkoopprijs van 16 miljoen euro de duurste nieuwe auto ooit. Cristiano ronaldo maakte tot ergernis van fiat medewerkers de overstap van real madrid naar juventus dus mag hij zijn audi rs 7 van de zaak weer inleveren. Ronaldo s collection of cars is quite elaborate too.

The cheapest car he has is mercedes benz c220 cdi. Bij de 27 jarige ronaldo die zijn salaris naar een half miljoen per week wil laten tillen hoef je niet met klassiekers aan te komen. Cristiano ronaldo is naar verluidt de geheime koper van een bugatti waarvan slechts één exemplaar wordt gemaakt.

Ronaldo kocht niet de duurste auto ter wereld. Moeder aarde jullie blijven auto s rijden dieren eten en vliegvakanties boeken want die heb je verdiend.

Eden Hazard Showt Zijn Nieuwe Aanwinst Autoblog Nl In 2020 Eden Hazard Eden Lamborghini Aventador

Remmen Ferrari 488 Verslijten Zonder Dat Je Het Weet In 2020 Ferrari 488 Ferrari Auto

Waarom Fiat Medewerkers Tegen De Komst Van Cr7 Zijn Autoblog Nl Ronaldo Cristiano Ronaldo Real Madrid

Top 10 Most Expensive Cars Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Bugatti Veyron Super Sport Bugatti Veyron

Ik Vind Dit Een Mooie Auto Want Het Matte Is Mooi En De Blauwe Streepjes Zijn Mooi Voitures De Luxe Voiture Voitures Audi

Bugatti Chiron Noire Zijn Gelimiteerde Zwarte Pareltjes Manify Nl Bugatti Veyron Supercars Zwarte Auto S

Bugatti Chiron Bugatti Auto S

Wie Is Nou Echt De Eigenaar Van De La Voiture Noire Autoblog Nl Zwarte Auto S Bugatti Bugatti Veyron

Extreem Bugatti Divo Breekt Los Bugatti Luxury Sports Cars Supercars

Cristiano Ronaldo In Portogallo Con La Sua Nuova Mclaren Senna Quattroruote It 자동차

Pin Op Autos

Ze Zijn Cool En Mooi Ze Rijden Heel Snel Veel Mensen Gaan Er Naar Kijken Mejores Coches Coches De Lujo Coches Deportivos De Lujo

Pin On Vehicles Boats

Bugatti La Voiture Noire Gepresenteerd Zwarte Auto S Nieuwe Auto S Luxe Auto S

De 10 Rijkste Voetballers Ter Wereld Voetballers Ronaldo Ronaldo Cristiano

Dit Is Cristiano Ronaldo S Nieuwe Daily Driver Autoblog Nl Ronaldo Supercars Cristiano Ronaldo

Zlatan Ibrahimovic And Porsche 918 Spyder The Perfect Match Click To View The Video Porsche 918 Porsche Super Cars

De Nederlandse Politie Wil Snellere Auto S Dit Zijn 10 Uitstekende Suggesties Bugatti Veyron Poltie Sportauto S

Uitzonderlijke Dure Auto 39 S Detail Zijn Direct Beschikbaar Op Onze Website Kijk Maar En Je Zult Er Gee In 2020 Mayweather Cars Floyd Mayweather Cars Celebrity Cars

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *