Auto Krik Lidl

Diposting pada

10 x 9 5 x 16 cm l x b x h gewicht. De güde grh 2 330 hydraulische werkplaatskrik is onmisbaar voor elke doe het zelver.

Morsa Da Banco Con Cric Auto Fai Da Te Upgrade Banco Da Lavoro Youtube Banco Da Lavoro Auto Fai Da Te

Garagekrik lidl auto s.

Auto krik lidl. De krik heeft twee vaste en twee zwenkbare wielen waarmee je hem gemakkelijk onder elke auto rijdt. Deze robuuste autokrik beschikt over een maximaal hefvermogen van 2 000 kilo wat hem geschikt maakt voor het heffen van zware. Ook voor motorrijders heeft lidl betaalbare kwalitatieve motorkleding helmen en.

Lidl hydraulische krik auto s. Met een krik kun je je auto omhoog krikken. Met de professionele ferm garage autokrik bespaar je jezelf weer een ritje naar de garage.

Gebruik dan een babybrug van gamma. Carpoint potkrik deze potkrik is onmisbaar in de achterbak van jouw auto. Of je nu een lekke band hebt of je auto van winterbanden moet voorzien.

De krik is voorzien van vier wielen 2 vaste en 2 zwenk wielen waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Deze hydraulische krik heeft een draagvermogen tot 3000 kilo dit is voor de gemiddelde personenauto meer dan voldoende. De güde krik grh 2.

Bij lidl vind je daarom allerlei handige accessoires voor de auto. Minimaal 38cmvoor het opbokken van de hele auto restauratie grotere klussen en hoge voertuigen. 90 mm maximale hoogte.

Denk bijvoorbeeld aan autolampen een krik of kinderzitjes. Soms moet je onder de auto zijn om bijvoorbeeld de uitlaat te inspecteren. Vergeet je ook niet voor te bereiden op pech.

Hydraulische krik ligplank mecanicien 2 tonsdriepoot auto5 biedt u al het noodzakelijke aan om zelf uw auto te onderhouden. Kroon olie nike air max autostoel fietsendrager motorhelm koelvloeistof ruitenwissers dakkoffer spanbanden thule fietsendrager acculader auto accessoires automatten kentekenplaathouder startkabels auto accu autostoelhoezen wieldoppen 7polige stekker antislipmat autostickers druppellader michelin banden. Hij kan voertuigen tillen tot maximaal 2 ton waardoor hij uitstekend geschikt is voor particulier gebruik.

De krik is ruimtebesparend door de 2 delige hefstang heeft een hefhoogte van 185 360 mm daalt rustig door het aflaatventiel en heeft een veiligheidsventiel tegen overbelasting. Met de juiste benodigdheden in de kofferbak ben je zo weer op weg naar je bestemming. Hefhoogte vanaf 32cmwerk aan ophanging.

2 000 kg minimum hoogte. Een alternatieve methode om je auto weer aan de praat te krijgen is door de accu met een startkabel te verbinden met de accu van een andere auto. Met de stevige en stabiele krik wissel je snel de wielen van je auto of doe je kleine klusjes aan je voertuig.

Al onze producten voldoen aan tüv gs ce en of ansi eisen en zijn dus veilig in gebruik adviesmaten voor de garagekrik wielen wisselen. Hij is geschikt voor voertuigen tot 3 ton.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *