Nieuwe Mercedes Vrachtwagen Zonder Spiegels

Diposting pada

De mercedes benz actros regerend international truck of the year is voorzien van nagenoeg alle beschikbare veiligheids en assistentiesystemen en helpt toekomstige en ervaren chauffeurs om te gaan met de techniek van morgen. Met de nieuwe actros wil mercedes benz het succesverhaal van zijn serie zware vrachtwagens met maximaal laadvolume voortzetten.

Nieuwe Techniek Voor Volgende Actros Bigtruck

Onlangs heeft verkeersschool striekwold uit doetinchem een nieuwe actros 1840 ls als lesvoertuig in gebruik genomen.

Nieuwe mercedes vrachtwagen zonder spiegels. Welkom bij mercedes benz trucks. Spiegelcamera went snel omdat de twee grote schermen op de a stijlen veel meer tonen dan wat je in de buitenspiegels ziet. Welkom bij mercedes benz trucks.

Mercedes benz actros 1845ls zonder spiegels standaard trekker kopen bouwjaar 2019 tellerstand 40 km id n66401 automatic gearbox. De truck zonder spiegels. En wil je niet anders.

Weg met de spiegels. Rij impressie nieuwe actros zonder spiegels dus mercedes benz trucks veiligheid arjan velthoven 7 september 2018. In ons nieuwste vlog.

Een vrachtwagen zonder zijn traditionele buitenspiegels het wordt vast even knipperen met de ogen wanneer automobilisten en zwakke weggebruikers de nieuwe actros trucks van van mieghem logistics uit saintes zullen tegenkomen op onze wegen. Lees meer over de truckmodellen van mercedes benz zoals de nieuwe actros de arocs de atego en de mercedes benz special trucks econic en unimog. Dat is wat de boze heks bij mercedes roept.

Ttm nl kon afgelopen week volop kennismaken met en rijden in de nieuwe mercedes benz actros die zijn wereldpremière gaat beleven op de iaa 2018. Tijdens de introductie in berlijn bleek dat het rijden hiermee snel went. Sinds de lancering van de eerste generatie van de actros.

Rijden met de mirrorcam letterlijk. Rijden zonder buitenspiegels went erg snel. Al na een paar minuten weet je niet beter.

Althans als het de trucks betreft. Kom meer te weten over de modellen van de mercedes benz trucks zoals de nieuwe actros de arocs de atego en de special trucks econic en unimog. Mercedes benz actros met mirrorcam.

De grote spiegels zijn immers vervangen door subtiele slanke en vooral aerodynamisch gunstige camera s a. De mercedes benz actros is de eerste serietruck die standaard geleverd wordt zonder buitenspiegels. Een groot voordeel van de camera s is dat je.

De vernieuwde actros heeft die lelijke zwarte dingen voortaan niet meer en zal gebruik maken van zilveren vleugeltjes. In plaats van buitenspiegels heeft de nieuwe actros camera s en beeldschermen op de a stijlen.

Foto S Mercedes Benz Future Truck 2025 Krijgt Vorm Ttm Nl

Actros Met Zonder Spiegels Voor Don Eerste Mirrorcam Lesauto Alex Miedema

Vijftig Keer Met Zonder Spiegels Simon Loos

De Actros 5 Eerste Halfautonoom Vrachtwagen Zonder Spiegels Equipment Construction

Eerste Beeld Nieuwe Actros Ttm Nl

Primeur Mercedes Benz Eerste Trucks Zonder Spiegels Gesignaleerd Op Belgische Wegen

Mercedes Fuel Duel Zonder Spiegels Bigtruck

Vlog Rij Impressie Nieuwe Actros Zonder Spiegels Dus Ttm Nl

Zonder Buitenspiegels Het Went Erg Snel Truckstar

Mercedes Benz Actros 1845ls Zonder Spiegels Standaard Trekker Trucksnl

Gp88 Fowz2wrmm

Vrachtwagen Zonder Zijspiegels Youtube

Nieuwe Mercedes Actros Zonder Spiegels En Semi Autonoom Transportmedia

Eerste Leswagen Met Camera S In Plaats Van Spiegels Op Komst Rijschoolpro

Video Orlaco Wil Truck Zonder Spiegels Volgend Jaar Op De Markt Hebben Ttm Nl

Kijk Zonder Spiegel Nieuwsblad Transport

Primeur Deze Vrachtwagen Heeft Geen Spiegels Kent Geen Dode Hoek En Is Dus Veel Veiliger Overijssel Gelderlander Nl

Nieuws Camera S In Plaats Van Achteruitkijkspiegels Is Dat Uberhaupt Mogelijk Alles Wat U Altijd Al Wilde Weten Over De Mirrorcam Mercedes Benz Trucks Trucks You Can Trust

De Nieuwe Actros In Actie Youtube

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *