Auto Velgen Schoonmaken

Diposting pada

Let ook op auto s met keramische remschijven. Verder adviseren wij om de velgen geregeld te reinigen met de speciaal hiervoor ontwikkelde hg velgenreiniger.

Hose Reel W Style Hose Holder Rims For Cars Car Part Furniture

Auto velgen schoonmaken het is altijd wel raadzaam om eerst een proefstukje uit te proberen.

Auto velgen schoonmaken. Velgen schoonmaken de velgen zijn een van de plaatsen op een auto die snel vies worden. Wrijf vervolgens elk zichtbaar deel van de velgen droog. Tot slot veroorzaakt slecht weer natuurlijk ook snel vuile velgen.

Stalen velgen schoonmaken met een bijtend middel zal uw velgen ernstig kunnen beschadigen. Reinig de lichtmetalen blikvangers voordat je de rest van de auto wast. Een overdekte wasbox is prima.

Velgen afspuiten met water. Spoel na het schoonmaken de velgen grondig schoon met water. Ook het gebruik van soda is niet altijd een verstandige keuze.

Https www velgenshop nl auto accessoires autopoetsmiddelen wilt u uw velg weer bijna zo schoon als nieuw probeer dan onze poetsmiddelen van zeer hoge kwal. Werk altijd van beneden naar boven zodat leksporen niet kunnen inbranden. Je kunt de banden aan je auto laten zitten maar voor het beste resultaat is het beter om ze te demonteren.

Zou je eerst je auto wassen en daarna pas de velgen dan is de kans groot dat het opspattend water je auto weer terug vies maakt. Het schoonmaken en goed reinigen van uw velgen is dus niet alleen van belang voor de aanblik maar ook voor de gezondheid van uw auto. Hoe ingewikkelder het design van de velgen hoe nauwkeuriger je moet poetsen.

Zorg er ook voor dat je remmen zijn afgekoeld voor je begint. Om te voorkomen dat velgen snel vuil worden kunt u de velgen het beste regelmatig inwrijven met autowas. Velgen reinigen doe je alleen als ze afgekoeld zijn.

Een ph neutrale velgenreiniger gebruiken is dus het advies. Als je ze net schoongemaakt hebt en met volle vaart door een plas rijdt kan je alweer overnieuw beginnen. Bij veel zon drogen je velgen te snel op en krijg je vlekken.

Een druilerige koele dag is eigenlijk ideaal. Op warme velgen zal de velgenreiniger namelijk snel indrogen. Doe dit het liefst in de schaduw.

Je begint met het afspuiten van de velg en band met water. Laat ze niet te lang in de lucht drogen maar gebruik een droogdoek dit voorkomt vlekken. Op die manier kun je ook de achterkant schoonmaken deze is immers bij sommige modellen ook van buiten zichtbaar.

Plaats je auto uit het zonlicht en kies bij voorkeur een niet al te warme dag. Door de velgen met enige regelmaat te wassen zijn ze na een aantal jaar nog als nieuw. Plaats auto uit het zonlicht.

Verwijder stof en vuil. Op deze manier krijgen vet en vuil minder kans om te hechten. Gebruik een tuinslang of hogedrukspuit om al het vuil en stof van je velgen te spuiten.

Mooie schone glanzende velgen dragen bij aan de uitstraling van de auto.

Pin Van Kor Visser Op Bandentrend Nl Autobanden En Velgen Custom Cars Velg Motor

17 Schoonmaak Trucs Voor Je Auto Waarvan De Dealer Niet Wil Dat Je Ze Weet Auto Poetsen Wasstraat Auto Reinigen

All Types Car Washing

Shop Now 22 45 Usd Decal Eraser Wheel Video Car Cleaning Hacks Cool Things To Buy Car Cleaning

Pin On Auto

Wheels For All Cars Car Wheels Rims Wheel Rims Mustang Wheels

Wheels

New Amf Forged F222 Velg Wieldop Auto

Mondo Llantas Para Autos Llantas

Deze Stijlvolle Pin Heb Ik Uitgekozen Vanwege Het Designlevel Van Iets Wat Het Belangrijkste Is Aan Een Auto Banden Velg Porsche Auto S En Motoren Sportauto S

Car Rim Loved And Pinned By Www Qualitytires Ca So What Do You Guys Think Rvinyl Loves These Rims But They Would Look Even Better Met Afbeeldingen Custom Cars Velg Wielen

Pin On Www Humblehousehold Com

Witte Steen Als Duurzaam Schoonmaakmiddel Wirozeepsteen In 2020 Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Badkamer Schoonmaken

Pin By E J V D Kamp On Break Necks Kill Egos Rims For Cars Custom Wheels Cars Wheel Rims

Excellent Diy Hacks Are Readily Available On Our Site Look At This And You Will Not Be Sorry You Did Diy Car Detailing Diy Car Car Cleaning

Pin Van Robin Op Rims Velg Auto S En Motoren Kever Cabrio

It Is Easy To Clean Aluminum Rims That Are Corroded Or Oxidized

Guide To Wheel Scuff Repair On Alloy Wheels Auto Onderhoud Auto Velg

Perfect Gift Idea For Him Even Tall Guys Can Use A Step Up This Vehicle Wheel Step Is The Perfect Gift Idea For Any Guy To Vouwwagen Gereedschapsopslag Auto

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *